Sådan bliver du god til Counter-strike!

Her vil jeg komme med nogle råd til hvordan du kan blive god til counter-strike.

Hvad det kræver af dig og hvad det kræver af gear for at kunne konkurrere på højt niveau, hvordan du bliver bedre til situationer du normalt ikke er den bedste i.

Game sense

Game sense er ikke noget man er født med, det kræver mange timers øvelse og træning for at få en god game sense, om du er ny eller erfaren inden for spillet, så er det eneste du kan gøre for at få en god game sense er fx at se professionelle spille og holde øje med hvad de gør i situationer hvor det er 1 mod 1 eller hvilken vinkel du skal holde for at have en fordel, hvornår du skal bruge din smoke, flashbang for at overraske modstanderen.

Sigte

Nogle mennesker er bare født med en naturlig headshot følelse som gør at de bare lærer at aime sindssygt hurtigt, mens andre skal bruge flere tusind timer på at lære at ramme hovedet hurtigt og korrekt, hvis du ikke er den bedste til at ramme head shots så kan du bruge mange aim training maps, hvor du kan ændre indstillinger som gør at du kun kan dræbe modstanderen ved at ramme head shot, du kan også spille 1-3 timers deathmatch hver dag for at varme din muscle memory op, der gør at du reagere bedre når der er brug for det.

Computer gear

Det kræver også en god computer at blive god til spillet, at du har en god skærm, at du har en mus som du føler dig tilpas med og et tastatur som virker helt optimalt. For hvem har ikke prøvet at man lagger i en situation hvor det bare ikke skulle ske, at din modstander har 144hz skærm og du kun har en 60hz skærm. Det kræver dog lidt penge at få købt alt det gear, du kan arbejde for at tjene pengene over en periode for at få råd til det, men man kan også tage et sms lån for at få dit nye gear hurtigt. Så har du i hvert fald pengene inden for et par timer så du kan hoppe på nettet og finde det bedste gear til dig!

Faceit eller ESEA

Du kan bruge meget tid på at blive god i matchmaking, det kan få dig måske 10% af vejen for at blive vant til vinkler, nades og calls. Når du er blevet komfortabel med det vil jeg anbefale at man går på Faceit eller ESEA, det er en online platform hvor man kan møde andre spillere. Fordelen er dog bare at der er meget mindre mennesker som snyder i det, da det hurtigt bliver opfanget af deres system. På en af de to platforme kører de også med bedre servere og 128 tick som gør at du bliver vant til de forskellige servere når du engang gerne vil turneringer.


Comments are closed