Populære Backyard aktiviteter for teenagere

Næsten alle, man nyder at være udenfor. Der er bare noget om at være udendørs, skaber spænding. Mens alle enkeltpersoner kan nyde at slappe af eller spille i deres baghave, er der nogle, der får chancen for at være uden for mere end andre. Personer, der omfatter teenagere. De fleste teenagere elsker at være udenfor; faktisk kan de fleste i løbet af sommeren findes i deres baghave.

Én ting, når det kommer til teenagere, er, at mange er svært at behage. Dette skyldes, at mange teenagere er i en alder hvor de nemt miste interessen i visse aktiviteter. Hvis du er forælder til en teenager, især en, der vil bruge deres sommerferie i hjemmet, kan du blive fortrolig med nogle populære backyard aktiviteter, specielt de konstrueret med teenagere i tankerne. Ikke alene kan denne fortrolighed give dig ideer til familie venlige backyard aktiviteter, men det kan også bidrage til at sikre, at din teenager er udenfor, i stedet for at tilbringe deres sommer indendørs.

Hvis du har en swimmingpool i din baghave, kan din teenager bogstaveligt angives for hele sommeren. Selv om mange teenagere keder med visse aktiviteter, er der bare noget entydigt om en swimmingpool. I virkeligheden, hvis chancen for, ville mange teenagere bruger deres hele sommerferien i deres swimmingpool. Mens de fleste teenagere er erfarne svømmere, er ikke alle. Hvis din teenager vil bruge deres sommerferie alene, kan du oprette nogle regler, pool. Disse regler kan bidrage til at sikre, at de er sikker mens du svømmer alene.

Selv om svømning er en af de mest populære aktiviteter, baggård, for teenagere, har ikke alle en pool. Hvis du er på udkig efter en måde for dit barn at køle af i løbet af sommeren, men uden at købe et dyrt pool, kan du undersøge de barnlille pools, der er tilgængelige. Barnlille pools er en stor og sikker måde for teenagere til at sige køligt om sommeren. Når det kommer til kiddie puljer, vil ikke alle teenagere vil bruge dem. Mange teenagepiger nyder imidlertid Vader i en kiddie pool, især med deres venner.

Hvis en swimming pool, herunder et børnebassin, ikke er en mulighed, kan du fokusere på andre sjove, udendørs aktiviteter. Mange teenagere nyder at spille med vandballoner eller vand kanoner. Disse aktiviteter er en fantastisk måde at køle ned, men de er også sjovt at spille med andre. Om din teen leger med deres søskende eller deres venner, er det sikkert at antage, at alle vil have en sjov og cool tid.

Andre sjove, men tør, udendørs spil kan omfatte hestesko, basketball, fodbold, fodbold, rundbold, baseball eller volleyball. Som med de fleste spil, vil de spil, dit barn vil være i stand til at deltage afhænge af hvis de spiller sig selv eller med en anden. For dem spiller alene, er basketball en idé. Teenagere spille deres søskende eller venner får ikke mangel på spil at vælge imellem. I virkeligheden, er de fleste baghave spil designet med to eller flere spillere i tankerne.

Mens det er vigtigt at fokusere på backyard aktiviteter, såsom spil, kan du også ønsker at tænke over, hvad dit barn vil spise. Hvis de vil bruge størstedelen af deres tid uden for, kan du tænke på at tillade dem at spise i baghaven. Grill er ideelle, når voksne er til stede. Hvis din teenager vil være alene eller sammen med deres venner, kan du foreslå en baggård picnic. Et par drinks, sandwich eller snacks kan gøre for en nem og sikker baggård måltid.

Når organisere backyard aktiviteter, for din teenager, kan du også ønsker at få dem involveret. Teenagere er i alderen hvor de kan lide at træffe deres egne beslutninger. Mens dine forslag kan være meget værdsat, kan din teenager har deres egen baggård aktiviteter i tankerne. Hvis dette er tilfældet, er det fint; dog kan du sikre, at aktiviteterne baggård er ikke kun sjov, men sikkert.


Skriv et svar