Lån beskyttelse forsikring er stadig umagen værd at overveje trods den dårlige omtale

Trods den dårlige omtale omkringliggende lån beskyttelse forsikring er det stadig værd overvejer om en politik ville være i din bedste interesse. Dækslet er kommet under beskydning, men det er ikke den faktiske produkt, der bør være årsag til bekymring, men snarere dem, der sælger det med meget lidt erfaring.

Fleste politikker, der er mis solgt er købt sammen med lån på tidspunktet for at tage ud at låne og høj profit er blevet sat foran forbrugernes bedste interesser. Dette er ikke overraskende, når man tænker på at high street långivere bringe i overskud af over 4 mia £ hvert år når sælger betaling beskyttelse forsikring politikker sideløbende lån og realkreditlån. Dække købt sammen med lån ofte kommer med de højeste præmier og ved at vælge at tegne dækning uafhængigt kan du foretage enorme besparelser på forsiden sammen med at få de oplysninger, der er nødvendige for at træffe en informeret beslutning.

Det er de undtagelser, som har forårsaget fleste problemer – eller snarere manglen viden om dem på tidspunktet for sælges politikken. Udelukkelser, som er fælles for fleste lån forsikringspolicer omfatter være delvis tid beskæftigelse, lider en allerede eksisterende sygdomstilstand, at være i pensionsalderen rentefrit lån eller arbejder kun på deltid. Der kan være andre fastsat af udbyderen, så det er vigtigt, at når du sammenligner tilbud til coveret du også sammenligne udelukkelser. Udelukkelser kan findes i det med småt af politikken og en specialist leverandør vil altid tilbyde disse oplysninger, før du køber dækslet.

Yder lån beskyttelse forsikring er egnet til din situation så det kan give dig en skattefri indkomst til at betale din månedlige tilbagebetalte lån og så holde ud af gælden. Hvis du skulle komme ud af arbejdet gennem lidelser en ulykke, sygdom eller gennem som arbejdsløshed så du stadig skulle fortsætte tilbagebetale dine lån eller kreditkort hver måned. Uden en livline kunne du finde dig selv at komme ind i gæld eller værre.

Dækning kunne begynde at udbetaling fra mellem 31 og 90 dag at det til stadighed uden arbejde og derefter ville vare mellem 12 og 24 måneder afhængigt af udbyderen. Det betyder, at du ikke ville kæmper hvor man kan finde penge hver måned og have fred i sindet, indtil du kom tilbage på dine fødder og ryg til at arbejde.

Stikning med en uafhængig specialist leverandør kan du være sikker på at du vil få de oplysninger, der er nødvendige for at være sikker på at en politik ville være egnet til dine behov. Sammen med dette du vil få de billigste tilbud muligt for den dækning, som vil være baseret på din alder på tidspunktet tage politikken og beløbet, din lån er afdrag hver måned. Altid undgå at tage ud dække sammen med dine lån og sikre at jer indskrive dækslet ikke er medtaget med udgifter til lån eller kreditkort, da nogle långivere vil give dig et tilbud om lån med lån beskyttelse forsikring allerede inkluderet.


Skriv et svar