Gør Halloween sjovt ved at klæde sig ud som din favorit tegneseriefigur.

Halloween kostumer kan bæres hver dag, selv på Halloween. Dette er en begivenhed, der falder den 31. oktober hvert år. Der er mange typer af Halloween kostumer. Nogle er skræmmende, andre sjove. Der var tidlige henvisninger til Halloween kostumer, der bæres i Storbritannien. Det er fra Skotland. De har en tradition for at bære falske skind under St. Patrick’s Day. Oprindelsen af Halloween kostumer kunne være knyttet til de kristne martyrer, der døde for deres tro i Irland.

I den sidste del af 1800-tallet var Halloween blevet overtaget af mange kulturelle grupper som KFUM. I Storbritannien blev traditionen med Halloween kostumer først indført. De kaldte det Engelsk Messe. Det senere spredte sig til Amerika og blev Halloween. Denne festival handler ikke kun om hekse eller sorte katte. Det omfatter også Samhain, en keltisk festival, der fejrer død og erindring. Irerne mener, at når oktobers fuldmåne falder, kan de dødes ånder rejse til det hinsides for at vise deres sidste respekt, før de bliver spøgelser. Denne legende kunne have hjulpet amerikanerne til at forstå Halloween. Det er en tid, hvor ånder besøger folk.

Halloween fejres nu i USA mere end det var i sin tidlige historie. Mange amerikanske byer har udarbejde Halloween festlighederne, der omfatter fyrværkeri og tåge maskiner. Mange hoteller tilbyder særlige “Halloween” pakker for at give familier mulighed for at komme og bo på spa eller pool. Mange børn nyder disse temafester og vender tilbage hvert år.

Lokale Halloween kostume butikker er en stor del af Halloween festlighederne 80’er udklædning. Der er mange muligheder for kostume shopping, fra skræmmende til sexet til fjollet. Men der er noget, der taler i dressing op til Halloween og skabe dit eget kostume. Mange Halloween shoppere enige om, at vælge det rigtige outfit giver Halloween en ekstra speciel kvalitet. I stedet for at løbe rundt hele natten på udkig efter trick eller behandlere, eller spørge børnene, hvis nogen har set et spøgelse, kunne shoppere tage en mere afslappet tilgang til Halloween og lave deres egne kostumer.

Som vi nævnte, har den irske kultur fejret Halloween siden det 16. århundrede. Irerne har altid fejret Halloween i en eller anden form siden da. Du bør vælge det rigtige kostume til Halloween fest. Der er ingen grund til at være en ghoul, eller skelet, men det er vigtigt for alle at føle sig godt tilpas ved festlighederne. Iført kostumer, der er i overensstemmelse med feriens ånd kan gøre hele arrangementet sjovere.

Det er svært at modstå fristelsen til at snuppe halloween godbidder i sidste øjeblik, når solen går ned, og urene begynder at tikke af tallene. For at holde traditionen i live af trick-or behandling, bør familier bære kostumer, der holder dem varme på de kolde nætter. Du bør vælge kostumer, der ikke kun er komfortable, men også sjove. Du kan være fan af skræmmende spøgelseshistorier, og du ville elske at deltage i feriens uhyggelige atmosfære. Men hvis du foretrækker at se eventyr komme til live, tage dine børn sammen med dig til Halloween festival i en af de mange børnevenlige Halloween kostumer. Intet er bedre end en varm kop kakao, en bog og en ven. En god Halloween historie og store kostumer gøre for en perfekt Halloween oplevelse.


Comments are closed