Et kig på en skaberen af Sports logoer

Medlemmer af alle sportshold bære et broderet logo eller andet sted på deres sportsudstyr. Broderet logo er et symbol på stolthed. Skaberne af disse logoer er lige så stolte af deres kreationer.

Hvem gør de broderede logoer? Er hver by med et professionelt team har sit eget sæt af broderi eksperter? Hvis man ser på logoet for Philadelphia Phillies, ville man få indtryk. Deres logo indeholder et liberty bell. Det ligner et logo designet af en nutidens Betsy Ross.

Men “Ross” var ikke efternavn i familien, der gjorde broderi for at logo. At familien havde et andet efternavn. Deres navn var “Moritz.”

Før depression havde Moritz familie en forretning med fokus på fremstilling af broderede kniplinger. Derefter under Depressionen, Carl Moritz, ændret grundlæggeren af virksomheden, og to af hans sønner karakter af selskabets bestræbelser. De fik medarbejdere til at begynde at gøre broderi til emblemer lagt på sports uniformer.

På tidspunktet for sin grundlæggelse, 1885, Moritz’ selskabet var placeret på Vine Street i Philadelphia. I 1970 flyttede virksomheden til nordlige Philadelphia. I 1986 Moritz’ selskab flyttet meget længere mod nord. Det flyttede til Pocono Mountains i nordøstlige Pennsylvania.

Moritz familie har været en vigtig del af broderi industrien i fem generationer. Carl Moritz, Jr., barnebarn af virksomhedens grundlægger, tog tid under anden verdenskrig til at tjene i Marine Corps. Efter tre års tjeneste (1943-1946) fik han en hæderlig udledning, og derefter vendte han tilbage til Philadelphia for at hjælpe med familievirksomheden.

Hans søn og barnebarn har også lånt deres indsats til fremme af de færdigheder, der kræves for at gøre broderede logoer. De har sørget for, at virksomheden har opholdt sig i harmoni med tiden. Den yngste Moritz har oprettet en ny linje af tilbud kaldet QDT produkter. Disse produkter er computerhardware og software til brug i broderi industrien.

Ved hjælp af sådanne QDT produkter, kan broderede logoer gøres meget mere effektivt. Designændringer kan tilføjes let tilgængelig software. Det gør det lettere at træne de medarbejdere, der vil gøre de broderede logoer.

Med computere som en del af logo-cessen er det tvivlsomt, at sport logoer vil snart gå ud af stil. De vil sandsynligvis være en vigtig del af professionel sport i temmelig lang tid.


Skriv et svar