Adressering af afklædning: kaste lys over udgydelsen af tøj.

Fordelene ved massage er uendelige. Afslapning og rejuvination er værdifulde værktøjer, der er involveret i bekæmpelsen af stigende stressniveau.

Vi kender dette.

Lindre stramme muskler er en effektiv og holistisk tilgang til at mindske smerter og ubehag erhvervet af alle på daglig basis.

Vi kender det også.

Så hvorfor er det, at de fleste mennesker vælger at overse Massageterapi som en farbar vej for krop vedligeholdelse? Mange bekymringer indebærer ikke at vide præcis hvad massage indebærer og tillidsfuld nogen med dine mest værdifulde besiddelse-din krop.

Hvis du aldrig har haft en massage, er det en understandibly formidable udfordring. Tillad mig at give dig med forestillinger af beskedenhed, viden og kropsbillede holdning, således at du kan anvende trmendous fordelene ved Massageterapi i dit eget liv.

Lad os definere beskedenhed som føring inden for grænserne af korrekt opførsel; vise passende metoder, før, under og efter din massage. Din terapeut vil give dig fuldstændig fortrolighed til disrobe ved at forlade lokalet. Du kan beholde dit undertøj. Du er fuldt dækket af et ark hele tiden af massage. “Draperinger” er en teknik, ved hjælp af arket at opretholde din følelse af sikkerhed og skabe grænsen mellem terapeut og klient. Du kan slappe af, vel vidende at din sikkerhed og beskedenhed er meget beskyttet af din terapeut. Viden kan også spille en nøglerolle i at maksimere din massage oplevelse. Som en første gang klient er det meget vigtigt, at din terapeut at gå dig trin for trin gennem proceduren, før du får på bordet. Disse omfatter:

Hvor du sætter dine ting

Hvad massage vil medføre

Hvordan man får på bordet

Hvordan til at trække vejret og slappe af

Mulighed at stille spørgsmål

Ved at forberede dig med viden om hvad de kan forvente, er du bedre i stand til at lade ned din vagt og slappe af. Det er derfor du er her! En dygtig terapeut bør forblive i god kontakt med dig om din komfort, varme og pres af massage slagtilfælde. Det er en gang du har afsat til dig selv. Udnyt det!

Body image er et andet emne værd adressering. Det afskrækker folk fra at nyde en massage oplevelse fylde. Massage er for alle. Hver figur, hver størrelse. Der er ingen grund til at være selv bevidste. Massage terapeuter er beundrere af kroppens form og funktion og arbejde professionelt at opnå udviklede mål for sessionen.

Jeg håber at kaste lys over nogle af de mindre omtales aspekter af massage. Jeg håber at have beføjelse du som forbruger at forlange kvalitet og professionalisme fra din massage terapeuter. Jeg vil gerne formidle betydningen af beskedenhed, viden og passende kropsbillede holdninger. Og mest af alt, jeg vil opfordre hver og hver eneste af jer til at opleve de endeløse fordele, som massage thearapy kan give. Tak for læsning!


Skriv et svar